• Selasa, 26 Oktober 2021

Chord dan Lirik Lagu Kolaborasi Ndarboy Genk dan Dodit Mulyanto - Gunung Kemukus

- Rabu, 8 September 2021 | 21:30 WIB
 (youtube/  Ndarboy Genk)
(youtube/ Ndarboy Genk)

SMOL.ID - Berikut ini adalah chord dan lirik lagu Gunung Kemukus karya kolaborasi Ndarboy Genk dengan Dodit Mulyanto.

Lagu Gunung Kemukus ini sangat mudah untuk dimainkan.

Cek chord dan lirik lagu Gunung Kemukus karya Ndarboy Genk dan Dodit Mulyanto dibawah ini.

Baca Juga: Chord dan Lirik Lagu Riding The Wave - Pamungkas Album Terbaru

 

Intro : D Bm G A

D
njalukmu neng aku mesti..
D
tak isa-isakke..
Bm
saben kon ngancani mesti..
Bm
tak sempet-sempetke..
Em A
nanging yen tresnomu neng atiku ora..
D
iso tak peksakke.. huwoo..

D
anggonku berjuang iki..
D
ora gur dolanan..
Bm
ojo mbok anggep guyonan..
Bm
aku sing tenanan..
Em A
sak kuate aku njogo ati kowe..
D
milih sing ra pasti..

G A
opo kudu.. tak gowo..
D
neng gunung kemukus..
A Bm
tresnoku sing pupus..
Em
tak ngadohke langkah..
G A
dewe wes bedo arah.. bubrah..

Halaman:

Editor: Muhammad Bahy Fauzan

Tags

Artikel Terkait

Terkini

15 Link Twibbon Hari Pahlawan 10 November 2021

Selasa, 26 Oktober 2021 | 11:00 WIB
X